Rólam mondták

“Adrientől olyan tudást fogsz kapni, ami végérvényesen megváltoztat téged. Nem szerencsés a hasonlítgatás, de hogy valahogy mégis érzékeltessem neked, Adrien olyan, mint Louise L. Hay, Abraham- Hicks és Tolle egybegyúrva magyarul, sokkal érthetőbben, szélesebb ismeretekkel és felülmúlhatatlan tudással a tudatalattid és az elméd működésével kapcsolatosan. Ilyen mély tudás angol nyelven sem elérhető, hiszen ismerem a kínálatot. Hallgatva őt érthetővé válnak az életed történései, felismered hozott vagy legyártott mintáidat, megérted miért fagysz le vagy szorulsz meg bizonyos élethelyzeteknél, miért ismétled és teremted újra és újra a hülyeségeidet vagy kritikus tapasztalataidat. Megérted és megtanulod, hogyan és miként teremtesz az életed összes területén, ezek hogy függnek össze és ami a lényeg, megtanulod miként teremthetsz vágyaid szerint. Olyan apró nüanszokra is felhívja a figyelmed, amit máshol nemhogy nem tanítanak, de vagy nem értik, vagy nem is tudnak róla. Én mindig hálás szívvel fogok gondolni Rá, hiszen nélküle, a tudása és barátsága nélkül nem lehetnék ma az, aki vagyok. És lehet még mindig azt hinném, hogy az élet, a sors és a körülményeim áldozata vagyok, nem pedig egyedüli teremtője annak és egy szinte végtelen hatalmú varázsló a saját életemben. És ilyen varázsló vagy te is, ha nem még különb, csak lehet még nem is tudsz róla, vagy nem hiszed el úgy igazán! Úgyhogy hajrá, nem éri meg halogatni!”
Dr. Vágó Gábor

“Drága Adrien, pár évvel ezelőtt mikor az első tanfolyamodra elmentem, még elég nagy kuszaság volt a fejemben. Sok tanfolyamot elvégeztem (Agykontrollt, Reiki I-II, Belső utazást..) egyiket a másik után, és jó tanítóim voltak, de valami mindig hiányzott. Egész addig amíg meg nem mutattad milyen nézőpontból kell a világra tekinteni, addig tulajdonképpen nem is értettem semmit. Azután mikor a következő tanfolyamodon átadtad nekünk, a Te évek alatt összegyűjtött, megélt tapasztalatod, akkor valami megfordult bennem, és összeállt a kép. Ezek nem tankönyvből kimásolt gondolatok voltak, hanem mind a Tiéid, ettől volt hiteles. Rám olyan hatással voltak, hogy mondhatom nyugodtan nagyon sok téren megfordult az életem, és jó irányba. Megoldottam olyan problémákat amikkel 10-15 éve küszködtem eredmény nélkül!
Megtanultam teremteni, megtanultam az érzést ahol és ahogy ez működik, és erre Te tanítottál meg, és mondhatom az egyik legjobb dolog amit életem folyamán átéltem. Ma is használom ezt a tudást, és mindig felemel és boldogsággal tölt el.
Azt kívánom, hogy még sok emberrel oszd meg azt aki vagy, hogy egyre többen tanulhassanak Tőled és átélhessék amit én!
Köszönöm Adrien, örök hála!
Ölellek”
M. Anna

“Drága Adrien!
Köszönöm meghívásodat az oldaladra és a lehetőséget, hogy ingyen letölthettem onnan a segítő anyagaidat -fantasztikusak!
Ezzel aztán már igazán megszámlálhatatlanná vált a Tőled kapott, életre szóló segítségeim száma! 5 évvel ezelőtt találkoztunk először, akkor végeztem el Nálad a hipnózis alapképzését. Már előtte is sokat meditáltam és végeztem különböző önfejlesztési technikákat, tanultam több iskolában. Azonban amit Tőled kaptam, egy új irányba indított el. Egyrészt az a levél, amit önmagamnak írtam annak a bizonyos hétvégének a lezárásaként… bizony, amikor 1 év múlva megérkezett hozzám, már tényleg teljesültek a benne leírt vágyaim, köztük a legfontosabb: kisbaba növekedett a pocakomban! Másrészt ott szerettem bele a hipnózis technikájába, melyet azóta 2 éve magam is alkalmazok a hozzám fordulóknál egy másik módszerrel kart karba öltve. Imádom! Valóban csodálatos az elme hatalma és mindaz az átalakulás, ami elérhető vele!
Azért pedig külön is hálás vagyok, amiért segítői pályafutásomon sem engeded el a kezem; imádom a közös „varázslásainkat” és sosem felejtem el, hogy amikor néhány hónapja úgy rekedt meg az életem, hogy nem tudtam magam orvosolni –Te azonnal találtál rá időt, hogy visszaterelj a normális kerékvágásba!
Köszönöm Neked a professzionizmusodat, a határozottságodat, a segítői attitűdödet! Nem vagy az a simogatva terelgetős típus, de szerintem az életben pont egy ilyen erős és céltudatos vezetőtől lehet a legtöbbet tanulni! Én igyekszem nap, mint nap jelen lenni a jövőmben!!!
Szeretettel Ölellek”
Keresztes Alexandra (Belső Utazás Szandra)

“A nevem Nagy Judit és nagyon jól érzem magam! Minden amire vágytam megteremtődött, de nem volt ez mindig így! Legmélyebb válságom kellős közepén találkoztam Adriennel! A legnagyobb szerencsémre! Neki köszönhetem, hogy felálltam mert tudásával tapasztalatával emberségével mellém állt! Tudom ha ő van, biztonságban vagyok!!Minden szava gyógyít és segít!! Köszönöm neked Adrien!”
Nagy Judit

“Kedves Mindenki! Adrienről, amennyire lehet röviden… Mint ember… maximális empátiával rendelkezik,.. Mint Terapeuta.. azt hiszem ezt nem kell mondani annak se, aki nem ismeri a sok évnyi tapasztalat és több ezer terápia igazolja a szakmai profizmusát… ami az oktatási modelljében is megmutatkozik.. Mint Coach és Tréner a szakma élvonalában van… Adriennek az egyedülálló gondolkodása és az általa összetett módszere, ami az évek alatt névjegy lett.. Annak kifejezetten ajánlom, aki sok helyen volt, van némi tapasztalata, de még nem igazán találta meg eddig amit keresett.. Ha őt választod.csak egyet mondhatok , Jó utazást kívánok… “
L. Tímea
CHT

“Nélküle nem lennék az, aki most vagyok, és most önazonosabb vagyok, mint bármikor valaha. Ráébresztett, hogy a lehetőségek tárháza végtelen, csak rajtam múlik, hogy mi jön le nekem belőle. És arra is, hogy ebben bőven van hová fejlődni, amihez mindig kapok inspirációt Tőle. Örök hála érte…”
T. Kati

“Adrien tapasztalt hipnotizőr, nyitott és kreatív hipnózis oktató, több mint 10 éves tapasztalattal, szerteágazó tudással és magával ragadó, nagyon rá jellemző energiával. 
A hipnoterápián és coachingon kívül sok más eszköz is szerepel arzenáljában…
Ezeket a modalitásokat egyedi módon szintetizálta és építette be terápiájába és kurzusaiba. 
Ha éleslátó, hozzáértő, tapasztalt és egyedien gondolkodó terapeutát, coachot vagy trénert keres, aki a vele eltöltött időben képes katalizálni, inspirálni és motiválni, szívből ajánlom.”
Andrea Farkas CCHT, Diplomás Coach

2015 – ben  ismertem meg Adrient egy hipnózis képzésen. Lenyűgözött a szakértelme, a személyisége. Azóta mondhatom,hogy baráti viszonyt ápolunk. Több kurzuson részt vettem már és magam is hipnózissal foglalkozom, de mindig tanulok valami újat Tőle. Csak javasolni tudom minden érdeklődőnek!”
Darázsi Péter

“Őszintén megmondom, úgy mentem el az első ülésre, hogy egyáltalán nem hittem ebben az egészben. Racionális embernek tartom magam, és nem ez az ami változott. Én változtam. Megdöbbentő, hogy mennyire. Csak köszönni tudom Adrien!”
K. Antal

“Én az építőiparban dolgozom vállakozóként. Abban hittem mindig is, amit látok, megmérek, megfogok.  Hát most engem fogtak meg! Nem írom meg a teljes nevem, túl sok az ismerős. De csak ajánlani tudom!”
B. Géza

“Ez a nő olyan mint egy ciklon. Úgy seperte el a hülyeségeimet, hogy azóta sem találtam meg őket. :-)))”
Kozma Tibor

“Tudományos területen éltem le éltem nagy részét, és tényleg bocsánat, hogy nem gondoltam, bárki majd újat mutat már nekem. Pláne a szőke hölgy az elsőre kedves mosolyával. Ezt hívják sztereotípia frásznak… Na kérem szépen! Röstelkedem. Mea Culpa! Briliáns a hölgy! Le a kalappal! Vénségemre sihederré váltam, ifjonti hév ragadott el. A hatás dominásan domináns, újjászülettem! Gyerekek, ti még időben vagytok! Nyomás, menjetek!”
Dr. V. J.

“Elsőként telefonon beszélgettünk és öt percen belül vadismeretlenül az elevenembe talált. El is sírtam magam. Mondom, ezt nem hiszem el! Ha ilyen pár perc, akkor milyen lehet a többi? Már tudom, milyen. Végtelenül felszabadító. Áldom az eget, hogy találkoztunk! Köszönöm Adrien!”
Horváth Melinda

“Én nagyon féltem elmenni. amúgy is szorongós tipus vagyok illetve voltam. Rengeteget változtam. Adrien nagyon helyrepakolt. Magányos voltam, azóta lett jó párkapcsolatom. Sokkal jobb munkahelyet is találtam. Csak ajánlani tudom. köszönöm.”
Balogh Henriett

“Lenyűgöző, hogy milyen tudása van az Adriennek. Mindig képes valami teljesen más nézőpontból megmutatni, megközelíteni  valamit, amit azt hittem, minden oldalról körbejártam már. De nem. Ő megmutatja felülről, úgy ahogy még sosem láttam és nem gondoltam rá. Mindig ott a svédcsavar…olyan baromi adrienesen. Ez amúgy annyira jellemző. Jó lenne mindig mindent adrienenes látni! Egyre jobban megy! Mindenkinek csak ajánlani tudom és köszönni, hogy összehozott veled a sors! Legjbb döntésem volt elmenni hozzád!”
G. Anita

“Babát akartunk. Nem jött össze. Nekem egy ismerősöm ajánlotta Adrient. Nagyon kemény volt szembesülnöm bizonyos dolgokkal, de nem hogy megérte, a pillanatot és a nehéz perceket is áldom, azt is mikor legszivesebben elmenekültem volna, mert ma éppen 3 hónapos a kisbabánk. Ahogy lezajlott a katarzis meg a dráma, azonnal teherbe estem, pedig előtte évekig nem.  Tudom, hogy nem véletlen. Szívből ajánlom mindenkinek Adrient és tartsatok ki!”
Kulcsár Magdi

“Ez nem biztos, hogy szalonképes, de Adrien te aztán jól elkaptad a tö…met! Aztamindenit, te nő! Te aztán tudsz valamit! Maradok híved és hódolód, Miki  /szerintem az egyetlen alkalom, hogy ezzel a feleségem is boldogan egyetért ;-)/

Ha nem bántalak meg, akkor aazal kezdem, hogy nem valami frankó a marketinged Adrien! Brutál, amit tudsz és művelsz! Mindenkihez el kellene juttatni! Nekem olyan voltál mint egy megváltás. Most már a baráti körömben is szállóige,  hogy ha gond van, hajrá, rád fér egy Adrien! :-D”
Török Tomi

“Ha bánok valamit, akkor az csak az, hogy nem mentem el hozzád már sokkal hamarabb! Az első érzés a megkönnyebbülés volt mintha mázsás terhektől szabadultam volna meg. Aztán meg hihetetlen dolgok történtek. Még most sem annyira merem hinni és mégis így van. Köszönöm és csak ajánlani tudom.”
Kovács H. Anett

“Fantasztikus kurzusaid vannak!Eredeti, utánozhatatlan, hiteles! Sehol nem is olvasható hasonló! Hatásos és húde működik! Örök hála!”
B.Jenő

“Lenyűgöző a tudásod Adrien, pedig szakmabeli vagyok, de számtalanszor volt, hogy két mondat után megfogtál…Kicsit mint egy szupervizor, pedig csak dumáltunk…Mindenkinek csak ajánlani tudlak és köszönöm.”
N. Judit

“Adrien, a te stílusod annyira egyedi, hamisítatlan, szuggesztív és különleges! Meghatározó számomra minden találkozás. Mindig van egy olyan mondatod, amit viszek magammal mint a hamuba sült pogácsát a tarisznyában. Nagyon nagy hatással vagy és voltál az életemre, ezt szívből köszönöm! Kívánom, hogy sokaknak legeyn része benned, azaz ilyenben!”
Nagy Ágota Andrea

“Le a kalappal előtted! Minden tiszteletem! Két kurzusodon is voltam, a mai napig ebből merítkezem. Őszinte híved”
P. János

“Te voltál az egyetlen, Adrienn, aki eltudta velem hitetni a lehetetlent, és mióta elhittem, nem csak lehetővé vált, valósággá vált az életemben. Soha nem fogom tudni eléggé megköszönni neked! Persze, ilyenkor azért hallom a fejemben, hogy erre azt mondod, ne neked köszönjem hanem magamnak, na de akkor is!”
Andrew F. W.

“Adrien képzésén a mindennapi működés egy teljesen új formájával ismerkedtem meg. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne valamit változtatni az életén. Legyen az akármilyen kicsi vagy nagy dolog. Munka, magánélet, teljesen új perspektívát fog kapni, ez garantált.”
Turi Attila