Egyéni ülések

Mindenki életében bekövetkezhet egy olyan esemény, kialakulhat egy olyan helyzet, vagy jöhet egy olyan életszakasz, amikor úgy érzi, egyedül nem boldogul. Bátor és intelligens dolog ezt egyáltalán fel- és beismerni, és még bölcsebb lépés szakszerű segítségért folyamodni.

Problémától függően, találkozhatunk személyesen, vagy ONLINE.

Az egyéni foglalkozások során teljesen személyre szabott, kombinált, ötvözött módszerekkel dolgozom. Az ülésen a kliensről szól minden. Küzdhetnek emberek hasonlatos problémákkal, ámde ezek hátterében mindig más és más az egyéni kiváltó ok. Ezért is nincs két egyforma ülés, sem általánosan bevált „recept”, sem pedig megoldási sablon. Minden bizalmas légkörben, teljes titoktartás mellett zajlik.

Mik okozhatják a legtöbb problémát?

– Bomlófélben lévő házasság- Válási zűrzavar- Megcsalások- Elhagyások- Szakítások- Veszteségek- Társtalanság- Megrekedtség- Magány- Párkapcsolati problémák-Kiszolgáltatottság- Öregedés- Aszexualitás- Valami „nincs rendben”- Nem vagyok elég jó- Nekem miért nem sikerül?-
Már nem itt kéne tartanom- Valahol elakadtam- Nem „érdemlem meg” a boldogságot- Csúnya vagyok- Öreg vagyok- Kövér vagyok- Összeesküdött ellenem a „ Sors” …..és hasonlók

A tudatalatti elme birodalma rejti a gyökérokokat, ott lapulnak a válaszok, még a ki nem mondott kérdéseinkre is, csak szakszerű módon elő kell hívni onnan.

Lelki sérülések, megéletlen érzelmek, feldolgozatlan történések, veszteségek- ezek mind gátolhatnak bennünket tudatosan is, de főként tudat alatt. A tudatalatti elménkben rögzül minden, ott van a kulcs ahhoz, hogy megérthessük külső- belső jelenségeinket, reakcióinkat, érzéseinket, motivációinkat, viselkedés mintáinkat.

Minden ember elméjében hatalmas, kiaknázatlan erő rejlik, de sokan talán nem is hiszik, hogy nem csupán joguk, hanem eredendő képességük is van arra, hogy ezt az óriási potenciált a saját vágyviláguk szolgálatába állítsák.

Az ülések során feltérképezzük, valójában milyen belső folyamatok zajlanak a problematikusnak ítélt jelenségek, helyzetek, körülmények, szituációk hátterében. Ezeket módosult tudatállapotban lehet hatékonyabban feltárni és felülírni, transzformálni.

Annak ellenére, hogy a köztudatban sok tévhit kering a hipnózis, a hipnotikus transz körül, azok, akik személyesen éltek át már ilyet, tudják, hogy ez egy természetes, biztonságos és kellemes állapot, amelyben sokkal-sokkal hatékonyabban lehet változásokat generálni az életünkben.

Hasonlatosan működik, mint a vezetett meditáció. A módosult tudatállapot az agyunk természetes állapota, napjában többször is transzban vagyunk, noha erről többnyire nincs tudomásunk. Létezik aktív éber transz is, például a hevesebb érzelmek is automatikusan transzállapotot generálnak. Ezt a természetes képességünket tudjuk felhasználni arra, hogy elménkbe új, céljainknak és vágyainknak megfelelő információkat tápláljunk be a belénk nevelt, berögzült, gátló gondolatok és programok helyett. 

Az ülés díja 50 ezer forint. Időtartama általában két órahossza.
 
Online megoldás: 40 ezer forint/ kb. 90 perc

A bejelentkezési szándékot telefonon, sms-ben, vagy e-mailben lehet jelezni, de mindenkivel folytatok egy rövid kis beszélgetést telefonon, mielőtt személyesen fogadom.

Az sms-ben illetve e-mailben küldött jelentkezéseknek tartalmazniuk kell a jelentkező nevét, elérhetőségét, és azt, hogy egyéni konzultációra, kurzusra, illetve professzionális hipnózis oktatásra kíván-e bejelentkezni.

A nem fogadott hívásaimat általában 24-36 órán belül visszahívom. Amennyiben külföldön tartózkodom, akkor üzenetben adok erről visszajelzést.

Az irodám Debrecenben van, a Honvéd utcán.