Hipnotikus kurzusok

Jókor jó helyen

Kis csoportokban, az adott tematikán keresztül tanuljuk meg áthangolni az elménket. Korrigáljuk azokat a gondolkodás- mechanizmusbeli „hibákat”, amelyek gátat képeznek, képezhetnek jelenlegi életünk bármely területén. Hipnotikus technikák alkalmazásával megkezdjük a tudatalatti elménk átprogramozását, és új programokat rögzítünk. 

Az emberi elmének megvannak a saját(os) törvényei és elvei. Ezeket lehet ismerni, megismerni / és alkalmazni/ , vagy nem ismerni, de tagadhatatlanul ezen mechanizmusok határoznak meg minket, embereket, ezek mentén éljük a mindennapi életünket, hozunk döntéseket, ezek mentén alakítjuk a kapcsolatainkat, a jólétünket, a körülményeinket, és a testi-lelki egészségünket egyaránt.

A hipnotikus kurzusok olyan metódusokat alkalmaznak, amelyek összhangban vannak a racionális és a tudatalatti elme működésével, így ezek elméleti- gyakorlati működéstanára építenek.
Hatékony lépés a valós változáshoz.

Aktuális hipnotikus kurzusaink

Kvantumhipnózis

Légy Jelen a Jövőben!

A Kvantumhipnózis a kvantum tudományokra épülő forradalmi módszer, amely az emberi elmét képessé teszi tudatosan belépni a végtelen lehetőségek birodalmába, a kvantumtérbe.
Megtanulhatod, hogyan szerkeszd a jövődet a kvantum mezőben az emberi elme, valamint az Univerzum törvényeivel szinkronban. Ez a tudatos Létteremtés magasiskolája.

A nagy pénzkurzus

Mindannyiunk elméjében van egy „pénzügyi modell”.
Ez az, ami meghatározza, hogy küszködni, küzdeni fogunk-e egész életünkben, vagy könnyedén teremtjük meg az anyagi jólétet.
Ahhoz, hogy megváltozzon az anyagi helyzet, elsősorban a modellt kell módosítani.
Erre van kitalálva a Nagy Pénzkurzus. Gazdagodj könnyedén!

Professzionális hipnózis kurzusok

Hipnózis, önhipnózis, hipnoterápia oktatás
Csoportos és egyénre szabott képzések
Amerikai- magyar tanintézet
Magyar nyelvű képzés
Nemzetközileg hitelesített certifikáció
Tematikus felépítés az alapokról kezdve
Magas szintű oktatás
Elmélet és gyakorlat
Vágj bele, és válj az elméd mesterévé!
Tanulj, hogy segíthess!