Professzionális hipnózis oktatás

A szakmai hipnózis oktatás az Egyesült Államokban bejegyzett Hypnosis Training and Coaching Acedemy of Los Angeles amerikai-magyar professzionális hipnózis és coach iskola keretein belül zajlik. Iskolánk nemzetközileg hitelesített oklevelet (Certificate) állít ki.

A végzettek meghatározott óraszámú képzés után jogosultak regisztrálni több neves nemzetközileg elismert szervezethez, mint például: International Medical and Dental Hypnotherapy Association, American Council of Hypnotist Examiners, International Association of Counselors, National Guide of Hypnotists.

A Hypnosis Training and Coaching Academy of LA /HTCA-LA/ kimondottan az élvonalbeli, professzionális oktatást célozza. A képzés széles spektrumú, és mindig leköveti a legújabb trendeket, kutatásokat, tudományos eredményeket, szakmai módszereket, beépítve ezeket a kurzusok tematikáiba. Akik ezt az iskolát választják, Magyarországon és Amerikában is elvégezhetik bármelyik kurzusunkat. Az Amerikai Egyesült Államokban Los Angelesben, Magyarországon Budapesten és Debrecenben vannak kurzusok.

A képzés Magyarországon magyar nyelvű.

Tanulj nálunk!

PROFESSZIONÁLIS HIPNÓZIS KURZUSOK

PH1- Önhipnózis és a Hipnózis alapjai- alapozó szint ( 20 óra)    350 USD

PH2- Hipnotizőr szint ( 50 óra) 1000 USD

PH3- Mesterhipnotizőr szint ( 50 óra ) 1000 USD

PH4- Haladó Hipnózis és Self- Coaching ( 20 óra) 

PH5- Hipnoterápia –alapszint ( 50 óra) 1000 USD

PH6- Hipnoterápia – minősített szint ( 50 óra) 1000 USD

PH7- HipnoCoaching ( 30 óra )

PH8- Paranormál Hipnoterápia ( 30 óra )

A kurzusok tematikája egymásra épül, elméletben és gyakorlatban egyaránt. Ugyanakkor, a más égisz alatt szerzett hasonló szintű és fokozatú  /minősített / végzettséget elfogadjuk. 

A MAGYARORSZÁGI OKTATÁS MÁR ELINDULT

A teljes tematika hamarosan külön honlapon lesz elérhető.

Az előregisztráció már tart.

Érdeklődni telefonon, vagy e-mailben lehet.

+ 36 30 2 79 78 32

​info@kvantumhipnozis.hu