Online Transzformációs Program

Ez egy nagy erejű, teljesen személyre szabott 10 hetes online egyéni program.

Egyfajta mélyreható hipno-mentoring, amely során keresztül vezetlek belső folyamatokon, olyanokon, amik után már nem tudsz úgy sem gondolkodni, sem reagálni, mint tetted a program előtt.
Módosul számos nézőpontod, megtanulsz nem csupán nézni, hanem látni is, változnak az attitűdjeid, kioldódnak bizonyos blokkjaid, főként olyanok, amikre korábban nem igazán volt rálátásod. 
Ráeszmélsz programokra, amik a tudomásod nélkül futnak benned, nem kis kellemetlenséget, esetleges elakadásokat okozva. 
Rátudatosulsz olyan hitrendszereidre, amik kimondottan gátolnak vagy elválasztanak a vágyaidtól, céljaidtól. 
 

Ilyen jellegű dolgok okozhatják azt az érzést is, hogy bár megtanultál már annyi mindent, de valahogy mégsem haladsz úgy igazán előre.
Megvan elméletben annyi-annyi minden, de valahogy a gyakorlatban mégsem úgy működik, ahogy elvárnád, hogy működjön.

Hibás rögzülések, átörökített viselkedésminták, programok, bevett gondolatok, gondolkodási mechanizmusok – ezek mind rendkívül gátló hatással tudnak lenni az életedre, és okozhatják akár a megakadás, megrekedés, beragadás érzését, akár a tehetetlenségét, a „sorsnak” való kiszolgáltatottság érzését is. Olyan érzésvilágokat, amikor már nem is tudod igazán, mi is van veled, de valahogy nem kerek az egész.

De akár érezheted azt is, hogy elég volt minden eddigiből, de úgy baromira tényleg, tele van az akármid mindennel, úgy az egésszel komplett, és ki akarsz törni úgy istenigazán, de nem tudod, hogyan is kellene ezt tenni.

Nagy valószínűséggel neked való a program akkor is, ha tényleg készen állsz arra, hogy rátedd az i betűre azt a bizonyos pontot, mert érzed, hogy jó az irány, közel vagy, de még valami mindig hiányzik, valami „kicsi”, de az nagyon.

Fontos tudni: 
Ebben a programban nem vállalok el automatikusan minden jelentkezőt, csakis azokat, akikről (egy célirányos, előzetes beszélgetés keretében) úgy látom, alkalmasak rá. 
Csakis ilyen esetben ajánlom fel az együttműködésem. 
Ezt a jelentkezők érdekében is teszem, mert senkit nem engedek olyasmibe invesztálni (ez alatt nem csupán pénzt, hanem időt, energiát is értek), amiről úgy vélem, nem neki való, vagy nem velem vezet tovább az útja. 
Akiket viszont elvállalok, azok életében jelentős változásokat generál a közreműködésem. 

Hogy zajlik ez az egész?

Heti két online konzultáció formájában, ami nem fix idejű, hanem előre, heti ütemben előre egyeztetett. Figyelembe tudjuk venni a személyes munkarendet, ritmust, elfoglaltságokat.
 
Hogy mindez flottul működjön, egyidejűleg nagyon kevés számú mentoráltat vállalok el, annak érdekében is, hogy az időpontokat rugalmasan tudjuk illeszteni, de legfőképpen azért, hogy maximális figyelmet tudjak a résztvevőkre fordítani, kísérni a folyamataikat, érezni a rezdüléseiket is.

Mennyibe kerül?

A részvételi díjról a jelentkezés utáni konzultációs beszélgetés keretében adok pontos tájékoztatást, a fizetési kondíciókkal együtt. A program pontos tartalmát és menetét is csak ekkor ismerheted meg részleteiben. 
(Két megjegyzendő: 
– Nem érdemes szorzásokat végezni az online konzultáció áraival, mert annál barátságosabb számot kapsz.
– Még soha nem volt senki a sok évem alatt, aki az önbefektetésnek e formáját valaha is megbánta volna. Jelzem újra, ha nem neked való a programom, eleve nem is tudsz részt venni benne, mert részemről nincs az a pénz… Ám, ha tényleg abszolút neked való, akkor pedig az kizárt, hogy ne legyen meg a hozadéka.)

Hogyan lehet jelentkezni?

Jelentkezni a honlapon keresztül vagy emailben lehet. A jelentkezőkkel felveszem a kapcsolatot, időpontot egyeztetünk egy ingyenes beszélgetésre, mely során kiderül, neki való-e ez a program. Ha igen, akkor pontosítjuk a részleteket. Ha nem, akkor is kap az illető egy útmutatást arról, számára merre van az „előre”.

A visszajelzésekből sok mindent ki tudsz olvasni.

Ha elhív a dolog, jelentkezz, és beszélünk.

Visszajelzések