Kvantumhipnózis©

Légy Jelen a Jövőben!

A Kvantumhipnózis a kvantum tudományokra épülő forradalmi módszer,
amely az emberi elmét képessé teszi tudatosan belépni a végtelen
lehetőségek birodalmába, a kvantumtérbe.
Megtanulhatod, hogyan szerkeszd a jövődet a kvantum mezőben a saját
elméd, valamint az Univerzum törvényeivel szinkronban. Ez a Tudatos
Létteremtés magasiskolája.

Neked való:

– Ha nem vagy maradéktalanul elégedett azzal, ahogyan élsz és tapasztalsz
– Ha az elméd programozásában eddig nem voltál túl sikeres
– Ha bármiben korlátozva érzed magad
– Ha szeretnéd végképp magad mögött hagyni a múltat
– Ha szeretnéd megtanulni az elmédet más fókusszal használni
– Ha szeretnéd áthuzalozni az agyadat
– Ha új személyiséget szeretnél
– Ha szeretnél teremtményből tudatos Teremtővé válni

Akkor lesz valós hozzáférésed a Tudatossághoz, ha az elméd legbelső magjához el tudsz érni egy bizonyos szintű tudati kontroll által.  Valójában ez adja a kulcsot a  kvantumugráshoz,  a fizikaiból a nem-fizikai dimenzióba, hiszen az egész létezésünk valójában a  nem-fizikai dimenzióban gyökerezik. Minden típusú fizikai megjelenés, manifesztáció a nem-fizikaiból kiindulva jelenhet csak meg a fizikai, 3D-s világban.

Ha az elméd úgynevezett belső magja csak kicsit is tudatossá válik, Te akkor, és csakis akkor válsz képessé arra, hogy teremtményből Teremtővé válj, azaz nem csupán fogadni, kommunikálni tudsz gondolatokat, hanem alkalmassá válsz átközvetíteni, átadni valamit a Forrás, vagy hívjuk úgy, hogy az isteni Én, a nagyobb Elme, az isteni dimenzió felé. 

Ezt a kvantumugrást kell megtenni ahhoz, hogy valaki Tudatos Létteremtővé váljon.

A kvantumhipnózis kurzus arra szolgál, hogy először is megértsd magát a folyamatot, majd elsajátítsd ennek hogyanját, mikéntjét, ennek következtében pedig megtapasztalj egy speciális létállapotot. Azt a létállapotot, amelyben a tudatos teremtés zajlik.

Mi is az a kvantum hipnózis?

A nevében szereplő kvantum szó az előbbiekben felvázolt kvantumugrást célozza. Az elme belső magjának elérését, amelyen keresztül más távlatok nyílnak meg előtted.

A hipnózis szó pedig utal mindarra a belső folyamatra, ami mentén önmagad hipnotizőrévé, más szóval újraprogramozójává válsz. Nem én foglak “meghipnotizálni”, te tanulod meg újraalkotni Önmagadat az általam mondott, mutatott, tanított elméleten és gyakorlatokon keresztül.

Megérted az elméd működését, mélyebb dimenzióit, aspektusait, és ezek összefüggéseit.

Képessé válsz felismerni az eddig öntudatlanul is meghatározó programjaidat. Ám ezeket már nem kell oldani, boncolgatni, mert a kvantumugrással el tudod érni, hogy ezek többé ne legyenek meghatározóak rád, illetve az életedre nézve. Ez gyakorlatilag elvágja azt a köteléket, amellyel te a múltadhoz vagy láncolva. Mert igen, az emléktáraid, átélt eseményeid mentén automatikusan is ezek szerint működsz, ezek működtetnek téged, azaz az öntudatlanul is beléd rögzült programok. Ezek eredményeképpen mindig újraéled a múltadat.

Persze, a helyzet, a szituáció, az esemény mindig új köntösbe bújva köszön rád, de amiből egyértelműen tudhatod, hogy ez csupán ismétlés, az az, hogy az átélt érzések, élethelyzetek, és mindaz, amit problémának hívsz, ismerősek, csaknem ugyanazok, amikkel korábban már találkoztál. Az illúzió persze az, hogy haladsz valamerre, de valójában csupán körbe-körbe jársz. Tulajdonképpen ezt jelenti az, hogy pörögsz a karma kerekén.

Ez azért van, mert a múlt érzelmeivel szerkeszted a mindennapjaidat, ez enyvezi a múltbéli kötelékeket, és markánsan rányomja a bélyegét mindarra, amit jövőnek szeretnél hívni. Ismételni fogsz csupán, újra és újra éled a múltad, de nem feltétlenül ismered ezt fel, mert a díszlet mindig változik. Ezért is hiszed, hogy új a tapasztalás. De valójában nem változik semmi, amíg az átélt érzések változatlanok. Ilyen esetekben ugyanis az idegrendszerünkben mindig ugyanazok a szinapszis- rendszerek aktiválódnak, mivel az agyunk nem tud különbséget tenni aközött, amit éppen lát az aktuális környezetünkből, illetve aközött, amire visszaemlékszik a memóriatárak visszatükröződéséből.

Mindkét esetben ugyanazon neuronháló “tüzel”, és az ezekben résztvevő idegsejtek nem tudják “elengedni egymás kezét” mindaddig, míg mi a gondolatainkat napi szinten hasonlatos módon futtatjuk. Begyakoroltságuk fokát a megvastagodott idegpályák is mutatják. Tudósok, kutatók szerint naponta 60-70 ezer gondolatunk van. Ezek zöme azonban megegyezik az egy nappal korábbiakkal, azok nagy része pedig az azelőttiekkel…, így egy életet csaknem rutinszerűen is le lehet élni akár…

A Kvantumhipnózis kurzus©️ ebben hoz áttörést, forradalmi változást.

Az elméd múlt-vezérelt működés helyett jövő-vezérelt üzemmódba lép.

Gyakorlatilag ez a “Mátrix újratöltve”.

A kvantumugrás után az elmét (és a testet is) annyira beszippantja az új típusú léttapasztalás, hogy abban a jövő-dimenzióban kezd élni, és szinte teljesen indifferenssé, érdektelenné válik az, hogy ki vagy mi volt a múltban, az az egész egyszerűen jelentőségét veszíti.

A Kvantumhipnózis kurzusnak©️ két szintje van: az alapozó/kezdő kurzus,  és a haladó, avagy mester kurzus.

Mindenképpen az Alapozóval kell kezdeni, akármilyen tanulmányokat is folytattál korábban.

Mivel ez egy gyökeresen új, minden eddigi dologtól eltérő rendszer, az alapokat is teljesen máshogyan kell letenni. Az elmédnek meg kell szoknia egy új struktúrát. Gyakorlatilag a fizikai agyadnak is át kell huzalozódnia.

A mai, mindenkori gondolataid csupán egy limitált adathalmaz részét képezik. Annak az adathalmaznak a részét, amelyeket eddig összegyűjtöttél. A rendszered csak ezekből tud dolgozni, a tapasztalásodba beáramlani is csak ezekhez hasonlót, ezekhez illeszkedőt enged, mert az elmeműködésed a rögzült mechanizmusain, valamint a hit- és hiedelemvilágodon keresztül rád zárta a kaput. Pontosabban fogalmazva, te zártad ilyen módon magadra. De a jó hír az, hogy akkor Te vagy az is, aki ki tudja nyitni.

A Kvantumhipnózis kurzusokon megtanulod, hogyan kell a kvantumugrást végrehajtani. Megismered ennek a mechanizmusát, fortélyait, módszereit, csízióit, illetve azt, hogyan hozd magad erre alkalmas állapotba.  A kvantumtérben az elmetudatosságoddal tudsz hatni az anyagi, fizikai világodra, új dimenziók nyílnak meg, tárulnak fel a létvarázsló elméd előtt.

Az Alapozó Kurzuson elkezdjük ezt a folyamatot, majd a Haladón csúcsra visszük. Nem vagyunk egyformák, nem egyformán tágul a tudatunk, és eltérő lehet az elménk átalakulási üteme is.

Vannak, akik már az alap kurzuson átélnek egy olyan meghatározó élményt, ami által azonnali változásra és nagyobb megértésre tesznek szert, és vannak, akiknek ehhez picit több időre és gyakorlatra van szükségük.

Azt senki ne várja el, hogy az évtizedek alatt bebetonozódott elmeműködése egy csettintésre és azonnal megváltozik, de amúgy ez is megtörténhet, így olykor meg is történik. Ám arra nyugodtan fel lehet készülni, hogy mindenkinél beindul a változás, és senki nem megy haza úgy, ahogyan odaérkezett.

Én azt szoktam javasolni mindenkinek, ha elhívta a dolog, jöjjön el első körben az alapozó kurzusra, és ott majd minden kétséget kizáróan tudni, érezni fogja, jön-e tovább.

Ugyanakkor nem árt tudni azt sem, hogy ha ez tényleg megérintett, és a belső érzésvilágod kapásból igent mondott, ám te utána szépen agyalsz rajta, mérlegeled, esetleg le akarod magad beszélni erről, vagy hagyod, hogy más tegye, akkor máris szembetalálkozol egy régi-régi társutasoddal, a belső bojkott-programoddal, amely valószínűleg az életed más területén is óvó-védő álruhában tetszelegve árnyalja és limitálja az életed. Ez a program teszi lehetővé, hogy a kifogásod nagyobbá válhasson, mint a vágyad.

Ez a múlt-vezérelt élet egyik jellemzője. Van még sok másik. Te döntésed, hogy meddig uralnak ezek téged, de ameddig uralnak, addig nem te irányítasz.

Amikor készen állsz, várlak.

Kvantumhipnózis Alapozó Kurzus (KAK) /2 napos/
Következő időpont 2022. október 8-9.
Helyszín: Budapest
Képzési napok: szombat-vasárnap
Képzési idő: 10.00 – 18.00

Kvantumhipnózis Mester Kurzus (KMK) /2 napos/
Következő időpont 2022. április 9-10.

Részvételi feltétel: Kvantumhipnózis Alapozó Kurzus elvégzése
Képzési napok: szombat- vasárnap
Képzési idő: 10.00 – 18.00

A kurzusokra jelentkezni a honlapon keresztül, vagy e-mailben és telefonon lehet.

Kvantumhipnózis kurzusok© elnevezése, teljes anyaga, szövege, leírása, tematikája,
módszertana teljesen egyedi és jogvédett.

Visszajelzések